Írta: Anikó Meggyes

Megjelent: 2024. 04. 19.

"Az életvíz: Hogyan változtatta meg az ActiWell hidrogénes vízpalack az életünmket a párommal!"

"Miután érdeklődni kezdtünk a hidrogénes víz iránt, meglepődtünk, mennyire régi és jól dokumentált a tudomány mögötte. De még inkább megdöbbentett minket, hogy milyen károsak lehetnek a szabadgyökök a szervezetünk számára."

Mik azok a szabadgyökök?

Nos először én is így álltam hozzzá ehhez a kérdéshez, lövésem sem volt, hogy mik lehetnek ezek, azt már hallottam róluk, hogy károsak nagyon a szervezetünkre.


Ezért hát utánanéztem...


Ami kiderült az megdöbbentett... A szabadgyökök olyan molekulák amikből hiányzik egy vagy több elektron, ezért a szabadgyökök nagyon reaktívvá és instabillá válnak...


És stabilizálni akarják magukat ezért más egészséges sejtekből veszik el az elektront ami nekik kell, ezzel a folyamattal károsítva az egészséges sejtjeinket!

SZABADGYÖKÖK (kártevők)

MÁS SEJTEK 
(egészséges sejtek)

És ez a folyamat jelenleg is zaljik a szervezetünkben... Hát ettől eléggé megijedtem és elkezdtem megoldások után kutakodni, hogy lehetséges-e ezeket a szabadgyököket gyengíteni vagy teljesen megakadályozni őket, ekkor találtam rá az Antioxidánsokra. 


A szabadgyökökhöz hasonlóan erről is csak annyit tudtam, hogy ezek viszont jó hatással vannak a szervezetünkre de nem sokkal többet.

Mik azok az Antioxidánsok?

Az antioxidánsok olyan molekulák, amelyek megvédik a sejteket a szabadgyökök káros hatásaitól. Működésük alapja, hogy képesek elektronokat adni a szabadgyököknek anélkül, hogy maguk instabillá válnának. 


Ez a tulajdonság lehetővé teszi számukra, hogy megakadályozzák vagy lassítsák a sejtkárosodást, ami az oxidatív stressz következménye. Így, hogy jobban utánanéztem már minden világos volt, valahogy hozzákellett jussunk antioxidánsokhoz.

Kerestem, hogy honnan juthatnánk hozzá a kellő antioxidánsainkhoz a párommal...

Kutakodtam, hogy honnan lehetne a leghatékonyabban hozzájutni az antioxidánsokhoz. Sokan mondták a gyümölcsök és növényeket, magvakat is de ami engem nagyon megfogott az a Hidrogénnel dúsított víz, ezérthát jobban utánanéztem.

A Hidrogénnel dúsított víz

Története messze visszanyúlik a 1900-as évek végére, ilyenkor kezdték el az orvosok igazán kutatni a hidrogénnel dúsított víznek az egészségre hatásos előnyeit.


"A hidrogén maga egy erős antioxidáns, amely képes közvetlenül semlegesíteni a szervezetben lévő káros szabadgyököket, különösen a legreaktívabb és legkárosabb hydroxil gyököket.


Egyedülálló kis méretének köszönhetően a hidrogén képes áthatolni a sejtmembránokon, és eljutni a sejtek legtávolabbi részeibe is, beleértve a sejtmagot és a mitokondriumokat, ahol a szabadgyökök károsító hatásai a legintenzívebbek... De a hidrogén még idáig is képes behatolni és kifejteni hatását!"


Amikor ezt elolvastam tudtam, hogy megvan a megoldás, hidrogénnel dúsított vizet szeretnék fogyasztani!

Hidrogénes vízkészítő palackok

Elkezdtem összehasonlítani a piacon lévő lehetőségeket és rátaláltam az ActiWell Hidrogénes Vízkészítő palackjára, kompakt mérete volt tehát bárhová magaunkkal tudjuk vinni ezérthát úgy döntöttem, hogy megvásárolom...


Gyorsan megérkezett, mindössze 1 nap alatt, nagyon vártam, hogy elkezdhessük a párommal használni...

Eleinte szkeptikus voltam, hogy ez a kis palack mégis hogyan csinál hidrogént a vízbe, de az ActiWell ezt is tökéletsen és érhetően leírta:

Tudomány az ActiWell Palack mögött:

"A SPE/PEM (Solid Polymer Electrolyte/Proton Exchange Membrane) technológia egy modern módszer, amelyet különösen a hidrogénes víz készítő eszközökben használnak. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a vízből tiszta hidrogéngázt állítsanak elő elektrolízissel, amely egy elektromos áram segítségével végzett kémiai reakció.

A folyamat során a víz (H2O) elektrolízisét végzik, amikor is a vízmolekulákat elektromos áram segítségével hidrogén- és oxigéngázra bontják. Az SPE/PEM cellában egy szilárd polimer elektrolit membrán (PEM) funkcionál elektrolitként, ami átengedi a protonokat (hidrogén ionokat), de elektromosan szigeteli az elektródákat, így megakadályozva az elektronok átjutását!"


Így már tudtatam, hogy az ActiWell nem csak igérget de alá is támasztja az igéreteit.

Saját tapasztalatok 3 hónap után

Én és a férjem is aktívan használjuk palackot és nagyon elégedett vagyunk!


A napfolyamán az energiaszintünk nőtt!

A férjem újra elkezdett futni mióta hidrogénnel dúsított vizet fogyaszt. Nekem pedig sokkal több enerigám van a háztartás vezetésére!


Koncentráltabbak lettünk!

Mivel az oxidatív stresszt csökkententtük a hidrogénnel dúsított víznek köszönhetően a ködös gondolkodás már a multé!


Erősődőtt az immunrendszerünk!

Sajt történettem tudom ezt alátámasztani ugyanis férjem késöbb kezdte el a hidrogénnel dúsított víznek a fogyasztását és levert minket egy erősebb felsőlégúti vírus... Én ilyenkor már 1.5 hónapja fogyasztottam hidrogénnel dúsított vizet, férjem át is adta nekem a vírust de rajtam alig jöttek ki a tünetek míg a férjem napokig az ágyhoz volt kötve...

Konzekvencia a Hidrogénes vízről

Nem véletlen, hogy több ezer orvosi kutatás szól a hidrogénes víz melett, ha ez csak egy humbuk placebó lenne már rég elvesztette volna a relevanciáját az évek alatt. De nem így lett és nekünk is rengetek változást hozott az életünkbe! Csakis pozitívat ezért én csak ajánlani tudom személyes tapasztalatok alapján a hidrogénnel dúsított víznek a fogyasztását!


Olvasd el Mónika beszámolóját is!


"Nem igazán hittem a hidrogénes víz hatásaiban, laikusként kételkedtem, vajon tényleg van-e bármi különleges a vízben. Úgy voltam vele, hogy 30 napig úgy is visszakaphatom a pénzem, nincs mit veszíteni! De miután egy hétig használtam az Actiwell Hidrogénes Víz Készítő Palackot, változást kezdtem észrevenni. Jobban aludtam és reggelente frissebbnek éreztem magam, ami egy nagyon aktív életmód mellett igazi áldás. Azt is észrevettem, hogy edzés után gyorsabban regenerálódtam, és úgy tűnik, a bőröm is kevésbé száraz. Már nem csak egy palacknak látom, hanem egy nélkülözhetetlen részének a napi rutinomnak."


Horváth Mónika, 44

Itt az idő, hogy tegyél a legfontosabb dologért az életben ami nem más mint az egészséged!

Csatlakozz az 1000+ elégedett vásárlóhoz és rendeled meg az ActiWell Hidrogénes Vízkészítő palackot még ma!
ActiWell Hidrogénes Vízkészítő Palack
  • Utánvétes Fizetés

  • 1-2 napos házhozszállítás

  • 1 ÉVES garancia

  • INGYENES e-Könyv

Csatlakozz már több mint

ezer elégedett vásárló közé

Itt az ideje, hogy tegyél a fizikális és mentális egészségedért és változtasd meg az életed ahogy azt már 1.000+ emeber tette előtted! Legyél te a következő!

Keményen dolgozunk azért, hogy a legjobb, legnépszerűbb és legjobb minőségű termékeket kínáljuk a piacon. Mindezt 100%-os, kockázatmentes, 1 éves garanciával és 30 napos pénzvisszafizetéssel tesszük.

Minden megrendelést nyomon követési számmal szállítunk, és folyamatosan tájékoztatunk, ahogy a megrendelése eljut hozzád.

Vásárlói vélemények:

Nagyon sokat javított az energiaszintemen

Az energiaszintem jelentősen megemelkedett a hidrogénes vízpalack használata óta. A reggeli futásaim után is hamarabb regenerálódom, és a nap folyamán is kitartóbb vagyok.

  • Erdei Andrea

    • Igazolt vásárló

Szuper termék, ajánlom mindenkinek

Az immunrendszerem sokkal ellenállóbbnak tűnik, mióta ezt a vízpalackot használom. Az influenza szezon során is megúsztam betegség nélkül, ami számomra meggyőző bizonyíték.

  • Papp István

    • Igazolt vásárló

Kreatívabb és aktívabb vagyok a nap folyamán

Az agyifunkcióimra gyakorolt pozitív hatását nem is említve, a hidrogénes víz segített nekem a napi mentális kihívások könnyebb leküzdésében. A memóriám és a koncentrációm is javult.

  • Halmosi Péter

    • Igazolt vásárló

Imádom! Bárcsak tudtam volna hamarabb...

A hidratálás sosem volt még ilyen hatékony számomra. A hidrogénes vízpalack könnyű használatával és hordozhatóságával minden napom részévé vált, és észrevehetően jobban érzem magam.

  • Horváth Kitti

    • Igazolt vásárló

To day’s offer:

Get a free pair of smart compression socks

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled

Hurry up! Sale ends once the timer hits zero

00Days
00Hrs
00Mins
00Secs